De Van 't Hek Groep is totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken.

Door onze ervaring en onze specialistische kennis zijn wij in staat om te komen tot onconventionele, creatieve en economisch voordelige oplossingen op het gebied van funderingen, bouwkuipen en grondkeringen.

Met gespecialiseerde bedrijven thuis in alle funderingstechnieken

De Waalpaal maakt onderdeel uit van de Van ’t Hek Groep, een totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken. Door onze ervaring en onze specialistische kennis zijn wij in staat om te komen tot onconventionele, creatieve en economisch voordelige oplossingen op het gebied van funderingen, bouwkuipen en grondkeringen.

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsspecialist in het verzorgen van damwandconstructies en biedt daarnaast een totaalpakket aan paalsystemen welke geheid, geboord of getrild kunnen worden. Met name op het gebied van de trillingsvrije en geluidsarme technieken zijn door Gebr. van ’t Hek de afgelopen jaren investeringen gedaan in diverse boorstellingen en damwanddrukmachines. (www.vanthek.nl).

Kuipers Funderingstechnieken is gespecialiseerd in het installeren van vibropalen, mortelschroefpalen en prefab betonpalen. Het materieel van Kuipers Funderingstechnieken is modern en goed onderhouden en voor een groot deel in eigen beheer vervaardigd. Bekijk de bedrijfsfilm op de website voor een goed beeld van de mogelijkheden van Kuipers Funderingstechnieken. (www.kuiperslemmer.nl).

Eigen ingenieursbureau en internationaal actief

Hektec is een ingenieursbureau dat praktische oplossingen biedt op het gebied van geo- en funderingstechnieken. Hektec is gespecialiseerd in engineering, monitoring en controle en biedt daarmee een totaalpakket van diensten in het traject van ontwerp tot oplevering. Hektec is sinds 1996 een zelfstandig ingenieursbureau dat haar diensten verleent aan diverse overheden, projectontwikkelaars, aannemers en funderingsbedrijven. (www.hektec.nl).

Theo van der Linden Staalbouw is een constructiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat en zich richt op de fabricage van hulpconstructies en remmingwerken en de reparatie en onderhoud van productiemachines, bruggen en sluizen. (http://www.lindenstaalbouw.nl)

Vanthek International (www.vanthek.com) voert funderingsprojecten uit over de hele wereld. Sinds 2011 zijn succesvol projecten uitgevoerd in o.a. Suriname, Curaçao, Venezuela, Brazilië, Nigeria, Kenia, Tanzania, Kazachstan en Australië. Hiernaast wordt wereldwijd gespecialiseerd funderingsmaterieel verhandeld, mede via de Piledrivershop (www.piledrivershop.com).

Bel voor informatie of mail voor een offerte

0299 - 40 34 51 aanvragen